XenForo XenForo 2.2.7 and Importers 1.5.1 Released

XenTR

Yönetici
XenTR Mod
Licenced
SMS Confirmed
Katılım
3 Şub 2019
Mesajlar
2,130
Çözümler
69
Tepki puanı
2,722
Puanları
113

XenForo 2.2.7 Released​

XenForo 2.2.7 is now available for all licensed customers to download. We strongly recommend that all customers running previous versions of XenForo 2.2 upgrade to this release to benefit from increased stability.

Notably, XenForo 2.2.7 includes a fix for a potentially significant issue surrounding IP address spoofing in very specific circumstances using previously trusted IP address ranges. Thanks to NamePros for taking the time to report this issue...

Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!


Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!
 
XenForo 'nun bu yeni sürümünde yine güzel bir gelişmeyi bünyesine dahil etmiş olduğunu görüyoruz. Bu gelişme bir eklenti kurulumu sonrasında eklenti kaldırıldığında sunucu üzerinde yer alan dosyaların da kaldırılmasını sağlamaktadır. Bu konuda resmi sitede
Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!
konusu açılmış ve XenForo geliştiricileri bu yeni özelliği 2.2.7 sürümüne dahil etmişlerdir.

Tabii burada XDinc tarafından geliştirilmiş [XTR] Eklenti Dosyalarını Sil - Addon File Remove eklentisinin de aynı işlevi gördüğünü söyleyebiliriz. Ana yapıya dahil edilmiş olması da ayrı bir güzellik.

Umarım bu sadece eklenti dosyaları ile sınırlı kalmaz. Stil dosyaları için de aynı işlevi gerçekleştirecek yeni bir sürümü de görebiliriz.
 
Quick Jump
2,620Konular
12,449Mesajlar
1,428Kullanıcılar
Geri
Üst